Appartement in Brodenbach, prachtige locatie aan de Moezel! klassifizierung_f3sterne
minus
plus

Appartement Brodenburg

Hartelijk welkom in ons “kasteeltje Brodenburg” in Brodenbach aan de Moezel waarin zich een prachtig en volledig gerenoveerd appartement bevindt namelijk ”Appartement Brodenburg”.

Appartement “Brodenburg” ligt in het centrum van Brodenbach, een klein idyllisch plaatsje tussen Cochem en Koblenz in; Brodenburg is het voormalig stadhuis van Brodenbach (“Standesamt”)

De omgeving, tussen de Hondsrug en de Eiffel in, is vooral bekend door zijn prachtige landschap, de heerlijke wijnen, de gezonde lucht en de romantische Romeinse kastelen en burchten.

Het gebied is zeer populair bij wandelaars, fietsers (mountain-bikers) en motorrijders; ook kan je er heerlijk zwemmen in het heldere water van de Moezel; Brodenbach heeft een eigen jachthaven.

reserveernu

Ervaringen

Chantal & Dennis - Utrecht
"Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. Het appartement ligt echt aan de Moezel, hier hebben wij heerlijke zomeravonden doorgebracht. Ook veel gezwommen en gewandeld."

Henk - Arnhem
"Met de auto waren we zo in Brodenbach, een leuk klein dorpje. Vriendelijke mensen en een net appartement. Met de auto hebben we verschillende dorpen en kastelen in de omgeving bezocht."